Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-09@03:15:09 GMT

امروز چه نمادهای معاملاتی بازگشایی شدند؟

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۷۳۷۱۸

امروز چه نمادهای معاملاتی بازگشایی شدند؟

ایران اکونومیست- نمادهای معاملاتی(کنور)،(تنوین)،(خشرق)،(خوساز)،(خمحرکه)،(سیمرغ)،(قرنح)،(وایران)،(فردا)،(خمهر)،(شخارک)،(قرن)آماده انجام معامله هستند.

 به نقل از مدیریت عملیات بازار، نماد معاملاتی شرکت‌های توسعه معدنی و صنعتی صبانور(کنور) تامین سرمایه نوین(تنوین)، الکتریک خودرو شرق(خشرق)، محورسازان ایران خودرو(خوساز)، نیرومحرکه(خمحرکه) پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه مبنی بر تقسیم سود نقدی، بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماد معاملاتی حق تقدم شرکت پدیده شیمی قرن(قرنح) با توجه به اعلام مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله است.

نماد معاملاتی شرکت لیزینگ ایرانیان(وایران) با توجه به حدنصاب نرسیدن مجمع عمومی فوق العاده، با محدودیت نوسان قیمت آماده انجام معامله است. نماد معاملاتی صندوق سرمایه گذاری آوای فردای زاگرس(فردا) با توجه به رفع اشکال بروزرسانی NAV آماده انجام معامله است. نماد معاملاتی شرکت مهرکام پارس(خمهر) با توجه به لغو مجمع عمومی عادی سالیانه با محدودیت نوسان قیمت آماده انجام معامله است.

بازگشایی نمادهای معاملاتی(شخارک)، (قرن)

به اطلاع می رساند، نماد معاملاتی شرکت های پتروشیمی خارک (شخارک)، پدیده شیمی قرن(قرن) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله هستند.

نمادهای معاملاتی(های وب)، (قنیشا)، (قصفها) مشمول رفع گره معاملاتی

نماد معاملاتی شرکت های داده گستر عصر نوین(های وب)، قند نیشابور(قنیشا)، قند اصفهان(قصفها) مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتی هستند.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آماده انجام معامله نماد معاملاتی شرکت محدودیت نوسان قیمت نمادهای معاملاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۳۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم

ایسنا/هرمزگان مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: صنایع فعال قشم از جمله شرکت سیمان ملزم به انجام دو نوع پایش آنلاین و دوره‌ای با هدف بررسی درجه آلایندگی از سوی آزمایشگاه‌های معتمد سازمان محیط زیست و ارائه گزارش آن به سازمان حفاظت از محیط زیست هستند.

سید محمد هاشم داخته در نشست امروز (۱۹ اردیبهشت ماه) با اصحاب رسانه قشم در سالن مرکز بین‌المللی رشد، اعلام کرد: شرکت سیمان از صنایعی است که پیش از آغاز فعالیت مدیریت محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم، مجوز فعالیت دریافت و کار خود را شروع کرده اما برنامه‌های پایش محیط زیست این شرکت همانند دیگر صنایع بزرگ به صورت مستمر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: تغییر معیارهای تعیین سطح آلایندگی واحدهای تولیدی صنعتی، معدنی و خدماتی آلاینده در کارگروهی از سوی هیات وزیران، تصویب شد که عدد مربوط به آلایندگی‌ها بسته به نوع صنعت نسبت به سال‌های قبل، بالاتر هم رفته است.

مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر اینکه مدیریت آلودگی یک صنعت با توجه به میزان سرمایه‌گذاری، اشتغال و چرخه اقتصادی که در جامعه با خود به همراه دارد، نیازمند یک برنامه طولانی مدت و مستمر پایشی است، افزود: در این زمینه با شرکت سیمان قشم جلسات متعددی داشتیم و روند پایش‌ها در حال انجام است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه فیلترهای نصب‌شده در دودکش کارخانه، الکتروفیلترهایی هستند که از طریق جریان الکتریکی در مدار قرار می‌گیرند، عامل اصلی چگونگی عملکرد خروجی گرد و غبار از دودکش کارخانه سیمان قشم، نوسانات برق و محدودیت‌های تامین انرژی شامل محدودیت مصرف انرژی الکتریکی در فصول گرم و محدودیت مصرف گاز در فصول سرد است.

به گفته داخته، قطعی برق شرکت سیمان قشم باعث از کار افتادن الکتروفیلترهای این کارخانه می‌شود و انتظار داریم با برداشته شدن محدودیت تامین برق در این شهرستان، مشکل این شرکت و بقیه صنایع به ویژه در فصل تابستان حل شود.

او بیان داشت: سازمان منطقه آزاد قشم سال ۱۳۹۰ با ایجاد شورای عالی ارزیابی با حضور ۱۰ تن از بزرگان محیط زیست کشور موفق شد اقدامات مربوط به مجوز طرح‌های بزرگ صنعتی در این شورا را پس از تحلیل و بررسی و انجام اصلاحات لازم، صادر کن.

مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: صدور مجوز پروژه‌های بزرگ تا پیش از سال ۱۳۹۰ تنها از سوی سازمان محیط زیست کشور امکان‌پذیر بود.

وی با تاکید بر روند مستمر پایش آلاینده‌های صنعتی، از تلاش ۱۰ ساله شرکت ذوب و روی قشم برای حل این مشکل یاد کرد و گفت: در اوایل دهه ۸۰ این شرکت بار آلایندگی بالایی داشت، اما تعطیلی آن به دلیل بیکار شدن نیروها به‌ویژه فعالان جامعه محلی، عواقب اجتماعی به مراتب سنگین‌تری به همراه داشت که در نهایت تصمیم بر اجرای برنامه‌های نظارتی ۵ ساله برای ارتقاء استانداردهای محیط زیستی به منظور کاهش آلایندگی‌های این شرکت گرفته شد.

داخته ادامه داد: در حال حاضر این شرکت با راه‌اندازی سیستم تصفیه فاضلاب، فضای سبز مناسب و استفاده از فیلترهای تصفیه، موفق عمل کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت دلار ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / منطقه معاملاتی امن دلار شکل گرفت؟
  • ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • شاخص بورس در آخرین روز معاملاتی هفته، 12 هزار افت کرد
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • سکه و طلا چند شد؟ +جدول
  • گزارش روزانه بورس ۱۹ اردیبهشت؛ افت ۷۶۴۹ واحدی شاخص کل
  • بورس بیش از ۱۲ هزار واحد افت کرد +نقشه
  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • کاهش ۷ هزار و ۶۴۸ واحدی شاخص کل بورس
  • ریزش ۲۰ هزار واحدی شاخص کل بورس