Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از اعضای کنگره آمریکا از رئیس جمهوری این کشور خواستند از سیاست‌های ترامپ در حمایت از رژیم صهیونیستی عدول کرده و لغو طرح معامله قرن را رسما اعلام کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری معا فلسطین، ۷۳ عضو کنگره آمریکا با امضای نامه‌ای -که بتی مک‌کولوم آن را روز سه‌شنبه به کاخ سفید تحویل داد- خطاب به جو بایدن، رئیس جمهوری این کشور، او را به لغو سیاست‌های مختلف دولت قبلی در نادیده گرفتن حقوق فلسطینی‌ها تشویق کرده و از او خواستند به سیاست سابق این کشور در مورد درگیری‌ و اختلافات میان دو طرف فلسطینی و اسرائیلی از جمله سیاست حمایت از راه‌حل دو کشوری بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها در ادامه از دولت بایدن خواستند از طرح پیشنهادی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق این کشور برای خاورمیانه موسوم به معامله قرن رسما خارج شود و هر چه سریع‌تر کنسولگری آمریکا در قدس را برای خدمت به فلسطینی‌ها افتتاح کند.

در این نامه با اشاره به اینکه سیاست‌های دولت ترامپ دو طرف فلسطینی و اسرائیلی را از راه‌حل دو کشوری دور کرده و آنها را به سوی برخی بحران‌ها سوق داد و همچنین موجب شکل‌گیری درگیری‌های اخیر و گسترش شهرک‌سازی‌ها در قدس اشغالی و حمله هوایی به نوار غزه شدند، آمده است: آغاز این خشونت یادآوری دردناکی برای این موضوع است که درگیری‌های دو طرف فلسطینی و اسرائیلی هیچ راه‌حل نظامی نداشته و تنها می‌توان آن را از طریق دیپلماتیک و راه‌حل دو کشوری مذاکراتی که ضامن حقوق شهروندی، سیاسی، سلامت و تعیین سرنوشت برای هر دو طرف باشد، برطرف کرد.

همچنین آنها بایدن را تشویق کردند بر خلاف سیاست‌های دولت قبلی در مورد درگیری‌های فلسطینی-اسرائیلی عمل کند از جمله اینکه به وزارت خارجه و گمرک آمریکا دستور دهد شهرک‌های اسرائیلی را بر خلاف قوانین بین‌المللی بدانند، همچنین شخص رئیس جمهوری با انتشار بیانیه‌ای مخالفت کاخ سفید با اخراج ظالمانه خانواده‌های فلسطینی از قدس شرقی و تمامی مناطق فلسطینی را اعلام کند و همینطور بایدن به نهادهای آمریکایی دستور دهد در تمامی اسناد دولت آمریکا به این نکته اشاره کنند که کرانه باختری و نوار غزه مناطقی اشغالی هستند و همچنین تمامی کمک‌های سابق به فلسطینی‌ها که تعلیق شدند، فورا ازسرگرفته شوند.

در ادامه این نامه تاکید شد، وزارت خارجه آمریکا باید موضعگیری‌هایی هماهنگ شامل محکومیت‌های علنی و جدی موارد نقض حقوق بشر فلسطینی‌ها را در پیش بگیرد.

همچنین آنها با تاکید بر اینکه باید گام‌های بیشتری برای کمک به دو طرف درگیری در حفظ امکان رسیدن به راه‌حل دو کشوری برداشته شوند، اظهار کردند: بر این باوریم که گام اول آمریکا باید ازسرگیری سریع موضعگیری‌های سیاسی این کشور باشد که افق‌های صلح را دوباره باز می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کنگره آمریکا طرح معامله قرن راه حل دو کشوری رئیس جمهوری فلسطینی ها دو طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۶۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل | توافق نانوشته‌ ایران و طرفهای غربی درباره غزه | خبر مهم درباره بازگشت روابط دیپلماتیک با این کشور

به گزارش همشهری‌آنلاین، حسین امیرعبداللهیان در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، با اشاره به سفر رئیس سازمان انرژی اتمی به ایران گفت: سفر آقای گروسی را مثبت ارزیابی می‌کنم. ایده‌های مهمی برای همکاری نیرومندتر ایران و سازمان مطرح شد. تلاش می‌کنم دو مسئله باقی مانده در مسیر همکاری‌های فنی و نه فشارهای سیاسی بیرونی حل شود.
وی در واکنش به احتمال آتش‌بس غزه اظهارکرد: تماس‌های فشرده‌ای غربی‌ها به ویژه متحدان در حوزه اروپا با ایران داشتند. درخواست اول‌شان خویشتن‌داری جمهوری اسلامی ایران و پاسخ ندادن به اقدامات رژیم صهیونیستی بود که محکم گفتیم «حتما به رژیم اسراییل پاسخ داده می‌شود.» دو روز مانده به شروع عملیات ایران، درخواست غربی از ما این بود که اگر می‌خواهیم بزنید، محکم نزنید و سعی کنید شدت عملیات‌تان کاهش پیدا کند.

امیرعبداللهیان ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران خود تصمیم گرفت که چگونه بزند، از چه نقطه‌ای و در چه زمانی عملیات کند و اجازه نداد تحت تاثیر دیگران قرار بگیرد اما در عین حال به طرف آمریکایی و غربی گفتیم ریشه در حل بحران غزه است. باید تمرکز بر این موضوع پیدا کنیم.

وزیر امور خارجه متذکر شد: توافق نانوشته‌ای با طرفهای غربی برای تمرکز بر آتش‌بس در غزه داشتیم. غربی‌ها به ما گفتند در این مسیر حرکت خواهند کرد که امروز آثار مثبتی در این رابطه شاهدیم. حماس در چارچوب اصول خودش و در طرحی واقع‌بینانه پاسخ ابتکار مصر و قطر را داده است.

وی متذکر شد: تصور می‌کنم اگر آمریکایی و غربی‌ها به وعده‌های‌شان عمل کنند و نسبت به آتش‌بس در این مرحله پایبند باشند، همه چیز برای برقراری آتش‌بس پایدار و حل مسئله فراهم است اما نتانیاهو و اندک افراد افراطی در آن سوی این معادله همه تلاش‌شان را برای تداوم جنگ به کار می‌برند چرا که آتش‌بس می‌تواند به معنای بحران جدید در داخل سرزمین‌های اشغالی باشد.
امیرعبداللهیان در بخش دیگری از سخنانش با توضیح آخرین اقدامات انجام شده برای برقراری رابطه با مصر، گفت: گفت‌وگوهای خیلی خوبی با وزیر امور خارجه مصر داشتم. در مسیر تدوین نقشه‌راه برای برگشت به روابط عادی دیپلماتیک بین دو کشور هستیم.

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به همکاری کشورهای همسایه در مسئله غزه، گفت: با همسایگان روابط قوی داریم البته دو روز قبل از شروع عملیات به کشورهایی که آمریکا در آنجا پایگاه داشت و همچنین به طرف آمریکایی اعلام کردیم هدف ایران همسایه‌ها یا آمریکایی‌ها نیستند، بلکه تنبیه رژیم اسراییل به دلیل اقدام گستاخانه و خلاف مقررات بین‌المللی و کنوانسیون وین در حمله به سفارت ایران در دمشق است.

وی ادامه داد: هشدار دادیم اگر در هر مرحله از عملیات ما آمریکا علیه منافع ایران وارد شود، پاسخ ما بر روی پایگاه‌های آمریکا در منطقه فوری و قطعی است. به کشورهای دوست که پایگاه‌های آمریکا در کشورشان قرار دارد نیز از قبل اعلام کردیم روابط ما با شما مبتنی بر دوستی و برادری است، دفاع مشروع در چارچوب تقویت همکاری‌ها و امنیت منطقه‌ای است، اما اگر آمریکا دست از پا خطا کند، پایگاه‌هایش در منطقه هدف قرار می‌گیرد. در گفت‌وگوها و پیام‌های بعدی‌مان نیز این حس به کشورهای همسایه انتقال داده شد که عمدتا قبل از آغاز عملیات (عملیات وعده صادق ) از مسیر دیپلماتیک به ایران اعلام کردند به هیچ کشوری اجازه نخواهند داد از مبداء کشورشان هیچ تعرضی علیه ایران انجام شود.

وزیر امور خارجه کشورمان ابراز امیدواری کرد: پاسخی که ایران به گستاخی رژیم صهیونیستی داد، کمک کند هر چه زودتر بحران در منطقه فروکش کند و فلسطینی‌ها در این چارچوب حقوق‌شان رعایت شود.

کد خبر 850346 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و مصر حسین امیرعبدالهیان اسرائیل خبر ویژه فلسطین

دیگر خبرها

  • نامه رسمی پرسپولیس با اشاره به استقلال!
  • شلیک مستقیم تانک اسرائیلی به چادر آوارگان فلسطینی | ویدئو
  • فیلم/شلیک مستقیم تانک اسرائیلی به چادر آوارگان فلسطینی
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • پایان فرصت دولت بایدن برای گزارش به کنگره درباره اسرائیل
  • درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل | توافق نانوشته‌ ایران و طرفهای غربی درباره غزه | خبر مهم درباره بازگشت روابط دیپلماتیک با این کشور
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • اعضای کنگره آمریکا دیوان کیفری بین‌المللی را تهدید کردند
  • واشنگتن‌پست: دلیل تعلیق رابرت مالی نگه‌داری اسناد محرمانه در تلفن شخصی و به سرقت رفتن آنها از طریق حمله سایبری بود/ اعضای ارشد کنگره آمریکا خواستار توضیح شدند
  • توصیف عجیب خاخام اسرائیلی درباره ایرانی‌ها